Acasă Stirile zilei TREN DE LUX pe ruta Budapesta-Teheran, cu oprire in ROMANIA! Vezi cat...

TREN DE LUX pe ruta Budapesta-Teheran, cu oprire in ROMANIA! Vezi cat te costa o CALATORIE!

Cei cu dare de mana se vor putea bucura de noul tren de lux pe ruta Budapesta-Teheran, introdusa de catre o filiala a cailor ferate unguresti. Calatoria va avea oprire si in Romania.

„Odata cu deschiderea recenta a Iranului catre Occident, ne-am gandit ca a venit momentul”, a declarat luni pentru AFP Marcella Beke, directoare de vanzari la Nostalgia, un tur-operator aflat in subordinea companiei publice.

Biletul va costa intre 10.000 si 23.000 de euro pentru o calatorie, care va dura doua saptamani, dar compania promite pasagerilor un serviciu de cinci stele, cu bauturi alcoolizate gratuite, „mai putin in Iran, unde se vor putea comanda bauturi proaspete si bere fara alcool”.

VEZI TRASEUL TRENULUI DE LUX

Itinerariul de doua saptamani va oferi multiple opriri in destinatiii turistice, pe teritoriile Ungariei, Romaniei, Bulgariei si Turciei. Inainte de sosirea la Teheran, calatorii vor putea sa descopere orase iraniene ca Shiraz si Persepolis.

Potrivit lui Beke, cele 70 de locuri aferente primei calatorii, programate in octombrie, au fost deja rezervate, in principal de catre pasageri britanici si australieni. Cinci plecari sunt deja prevazute in 2015.

7.

TREN DE LUX pe ruta Budapesta-Teheran, cu oprire in ROMANIA! Vezi cat te costa o CALATORIE!7