Acasă Stirile zilei Social Trei jurnaliste au fost agresate intr-o piata din Ploiesti de administratorul pietei!...

Trei jurnaliste au fost agresate intr-o piata din Ploiesti de administratorul pietei! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Trei jurnaliste au fost agresate de administratorul pietei in care realizau un reportaj!

Inedit este faptul ca intregul incident suprins de camerele de filmare s-a intamplat chiar sub ochii politistilor care erau ocupati cu controlul si confiscarea produselor din piata respectiva.

Incidentul a avut loc in cursul zilei de vineri, in Piata Cocos din Ploiesti. Trei jurnaliste prahovene, Marilena Iordache, reporter PRO TV , Oana Stoica, reporter Prahova TV si Diana Roman, reporter Antena 1, au fost agresate verbal si fizic, cea din urma fiind lovita in ceafa.

Femeile povestesc ca au incercat sa sune la 112, dar politistii au ajuns la fata locului dupa 20 de minute, in timp ce autoritatile care erau prezente in piata respectiva nu au intervenit, fiind ocupati cu verificarea produselor. Jurnalistele vor depune plangere impotriva agresorilor, doi barbati din cadrul societatii, dintre care unul este chiar administratorul firmei.

„Eu sper ca lucrurile sa se miste in directia asta pentru ca nu este admisibil ca in Romania anului 2013 sa se intample astfel de lucruri chiar sub ochii politiei”, a declarat Oana Stoica.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos