Acasă Stirile zilei Traian Basescu, mesaj DUR catre Ponta: Plagiatorul mincinos este si ticalos! Vezi...

Traian Basescu, mesaj DUR catre Ponta: Plagiatorul mincinos este si ticalos! Vezi ca mortul este in familia ta

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fostul presedinte, Traian Basescu, il desfiinteaza pe premierul Victor Ponta in cel mai recent scandal politic – Codul silvic. Reactia lui Basescu vine dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut SRI sa verifice afirmatiile premierului Ponta.

„Luand act de declaratiile premierului de aseara, am rugat organele abilitate sa verifice de ce fel de informatii dispunea premierul, daca ele se confima sau nu. Daca se confima, sa se ia masurile de urgenta care se impun, si daca nu, premierul va raspunde pentru aceste afirmatii”, a subliniat Klaus Iohannis.

„Plagiatorul mincinos este şi ticălos

Tata socru, fostul ministru al Agriculturii Ilie Sarbu, a patronat semnarea, in 2003, a unui contract pe zece ani cu austriecii de la Schweighofer.

La semnarea contractului, seful corpului de control era actualul premier, VV Ponta.
Actualul director general de la ROMSILVA, domnul Adam Craciunescu, protejat al lui tata socru, era secretar de stat, responsabil cu padurile in Ministerul Agriculturii atunci cand s-a semnat contractul cu austriecii.

In 2013, cand contractul pe zece ani al austriecilor a expirat, VV Ponta era prim ministru, Adrian Craciunescu era director la ROMSILVA, iar tata socru devenise celebru samsar al codrilor si terenurilor agricole ale Romaniei. Niciunul nu a facut nimic pentru a pune frana lacomiei austriecilor.

Mai mult, ticalosul plagiator si mincinos face aluzie la faptul ca, in sustinerile lui, are argumente primite de la servicii de informatii, lucru absolut imposibil fara informarea simultana a presedintelui, avand in vedere magnitudinea subiectului .

Si pentru ca urmare a reactiei societatii, se strange latul in jurul politicienilor care au patronat jaful padurilor, ca orice ticalos, Ponta incearca sa arunce mortul peste gardul Cotrocenilor, profitand de faptul ca presedintele a fost suficient de inabil sa nu explice public motivul intoarcerii la Parlament a Codului Silvic.

Este drept ca, dincolo de gardul Cotroceniului, se afla si sforarul Dan Mihalache, dar totusi… Ponta, vezi ca mortul este in familia ta, in administratia ta si in clientela ta politica, vezi Hrebenciuc, Adam, Ilie Sarbu etc.”, scrie fostul presedinte pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos