Tragedie la o nunta in Canada: Mireasa a murit inecata de rochia imbibata cu apa! VIDEO

Raw Life and Style

Cea mai frumoasa zi din viata a fost si ultima zi pentru o tanara din Canada, in varsta de 30 de ani, care s-a inecat intr-un lac in timp ce poza in rochia ei de mireasa.

Maria Pantazopoulos, care lucra ca agent imobiliar, a murit inecata dupa ce rochia ei de mireasa s-a imbibat cu apa si a devenit prea grea, informeaza bbc.co.uk.

Victima participa la o sedinta fotografica organizata in mod traditional de tinerele mirese canadiene, denumita „trash the dress” (distruge rochia), in timpul careia mireasa este fotografiata in timp ce isi distruge rochia purtata in ziua nuntii, a precizat mass-media locala.

Click pe aceeasi tema:  Vom plati energia mai scump: Hidroelectrica reziliaza contractele cu baietii destepti, iar acestia vor majora tarifele!

Fotograful Louis Pagakis a incercat sa o salveze pe tanara de la inec, insa eforturile lui au fost zadarnice.

„Purta rochia de mireasa si mi-a spus: «fa-mi cateva poze in timp ce eu voi inota putin in lac»”, a declarat Pagakis pentru CTV News.

„A intrat in apa, rochia a devenit tot mai grea, iar eu am incercat tot ce am putut pentru a o salva. Am sarit in apa, am strigat dupa ajutor”, a adaugat el.

Trupul neinsufletit al victimei a fost recuperat din apa, dupa cateva ore, in apropiere de cascada Dorwin Falls din localitatea Rawdon.

Click pe aceeasi tema:  Avertizare meteo de vreme rea! Ploi, ninsori si vant puternic din aceasta noapte pana poimaine la ora 15:00!

 

spre