Cea mai frumoasa zi din viata a fost si ultima zi pentru o tanara din Canada, in varsta de 30 de ani, care s-a inecat intr-un lac in timp ce poza in rochia ei de mireasa.

Maria Pantazopoulos, care lucra ca agent imobiliar, a murit inecata dupa ce rochia ei de mireasa s-a imbibat cu apa si a devenit prea grea, informeaza bbc.co.uk.

Victima participa la o sedinta fotografica organizata in mod traditional de tinerele mirese canadiene, denumita „trash the dress” (distruge rochia), in timpul careia mireasa este fotografiata in timp ce isi distruge rochia purtata in ziua nuntii, a precizat mass-media locala.

Fotograful Louis Pagakis a incercat sa o salveze pe tanara de la inec, insa eforturile lui au fost zadarnice.

„Purta rochia de mireasa si mi-a spus: «fa-mi cateva poze in timp ce eu voi inota putin in lac»”, a declarat Pagakis pentru CTV News.

„A intrat in apa, rochia a devenit tot mai grea, iar eu am incercat tot ce am putut pentru a o salva. Am sarit in apa, am strigat dupa ajutor”, a adaugat el.

Trupul neinsufletit al victimei a fost recuperat din apa, dupa cateva ore, in apropiere de cascada Dorwin Falls din localitatea Rawdon.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.