Acasă Stirile zilei Social TRAGEDIE in CURTEA SCOLII! Un elev de 14 ani a murit dupa...

TRAGEDIE in CURTEA SCOLII! Un elev de 14 ani a murit dupa ce a cazut intr-o FOSA SEPTICA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un elev de 14 ani din localitatea Alunu, judetul Valceaa a murit in curtea scolii dupa ce a cazut in fosa septica.

Un elev in varsta de 14 ani, de la o scoala din localitatea valceana Alunu, a murit, vineri la pranz, dupa ce, intr-o pauza, a cazut intr-o fosa septica goala de beton, din curtea institutiei de invatamant.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Valcea, copilul a iesit in curtea scolii si a ridicat capacul din metal al fosei septice, care era goala, moment in care a alunecat in interiorul acesteia.

Politisti si procurori s-au deplasat la fata locului pentru a stabili cum anume a fost posibil ca elevul sa moara in timp ce se afla in scoala.

Baiatul in varsta de 14 ani era in ultimul an de gimnaziu, la scoala din satul Coltesti, comuna valceana Alunu.

Seful Inspectatului Scolar Judetean Valcea, Ion Gherghinaru, a declarat ca din informatiile pe care le-a primit, incidentul in care elevul de clasa a VIII-a, de la scoala din Alunu, si-a pierdut viata, s-a petrecut in prima pauza, respectiv intre orele 8.50 si 9.00.

Potrivit lui Gherghinaru, copiii se aflau in curte, sub supravegherea cadrelor didactice ale scolii, iar elevul care si-a pierdut viata, insotit de cinci sau sase colegi, s-a indepartat de ceilalti copii, a mers in spatele scolii, acolo unde este amplasata fosa septica, si a ridicat capacul metalic al acesteia vrand sa le arate colegilor ca are forta.

In momentul in care a ridicat capacul, baiatul a alunecat in fosa, iar capacul metalic a cazut peste el.

Sursa: mediafax.ro