Acasă Stirile zilei Social Trafic feroviar BLOCAT la Galati din cauza alunecarilor de teren care au...

Trafic feroviar BLOCAT la Galati din cauza alunecarilor de teren care au distrus calea ferata! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Trafic feroviar blocat intre Galati si Barlad din cauza unei alunecari de teren, pe o portiune de aproximativ trei kilometri.

Alunecarea de teren care a dus la devierea sinelor de cale ferata s-a produs la cativa kilometri de municipiul Galati, in zona lacului Brates, iar vineri dimineata un tren cu pasageri care venea de la Barlad a ramas blocat in zona.

„Din cauza unei surpari de teren linia de cale ferata a fost afectata pe o portiune de aproximativ trei kilometri. Este o calamitate naturala. Calea ferata a fost practic serpuita si ridicata dupa alunecarea de teren. Nu se poate circula acum. Din fericire, nu au fost inregistrate si alte evenimente sau victime. Un singur tren a ramas pe traseu, in statia Tulucesti”, a declarat directorul CFR Infrastructura.

El a precizat ca pe linia de cale ferata Galati-Barlad opereza compania privata Transferoviar Calatori (TFC).

La randul sau, Constantin Oprea, directorul adjunct al TFC, a declarat ca trenul afectat vineri dimineata a fost oprit in gara Tulucesti, de unde calatorii au fost preluati de un autobuz si dusi pana la Galati.

„Vom contiua transportul de calatori, cu mentiunea ca din Galati si pana la statia Tulucesti vom face acest transport cu autobuzele. Este o linie destul de circulata, cu multi calatori, cu navetisti si elevi navetisti. Sunt in total sapte perechi de trenuri care circula pe aceasta ruta”, a declarat Constantin Oprea.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos