Acasă Multimedia Fotogalerie TOP ZECE PREVIZIUNI despre cum va arata OMENIREA peste 1000 de ani!...

TOP ZECE PREVIZIUNI despre cum va arata OMENIREA peste 1000 de ani! FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cu totii am acceptat ca nu vom putea trai 1000 de ani dar nu ne opreste nimic sa ne imaginam cum va arata omenirea in viitor. Futurologii au facut un top zece al evolutiei omenirii pana in anul 3000. Afla cum va arata lumea peste o mie de ani, zece mii de ani, in viziunea futurologilor, potrivit listverse.com.

1viata cu etraterestrii10. Traiul cu extraterestrii

Institutul de Cercetari Spatiale din Bulgaria a anuntat ca incearca sa descifreze o serie de simboluri trimise de extraterestri, care ar reprezenta 30 de intrebari. Lachezar Filipov, director adjunct al Institutului din cadrul Academiei bulgare de stiinte, a confirmat ca este vorba de semne care se gasesc in 150 de cercuri facute pe campuri din intreaga lume.

„Extraterestrii sunt peste tot in jurul nostru si ne privesc tot timpul. Nu sunt ostili, ci vor sa ne ajute, dar nu suntem suficient de dezvoltati pentru a avea contact direct cu ei”, a spus Filipov.

El a adaugat ca oamenii si extraterestrii nu vor putea comunica prin unde radio, ci prin puterea gandului, iar acest lucru va fi cu siguranta posibil in urmatorii 10 sau 15 ani.