Sotia printului William, Ducesa de Cambridge a nascut un baietel, fiind primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, potrivit agerpres.ro.

Bebelusul s-a nascut luni, la ora locala 14.24 si a avut la nastere greutatea de 3,7 kilograme.

1david10. Vedeta balonului rotund David Beckham le-a sugerat parintilor sa isi boteze copilul, David, ca pe el.

 

 

 

1Julia Gillard9. Fostul premier australian, Julia Gillard, a tricotat un cangur pentru copil.

 

 

 

1wikpedia8. Bebelusul, chiar dinainte sa se nasca, are pagina lui Wikipedia, intitulata ‘Copilul ducelui si al ducesei de Cambridge’.

 

 

1wayne7. Se putea paria pe tot ce tine de bebelus, de la ziua de nastere, la culoarea parului si, evident, sexul sau numele. Numele preferate la bursa pariurilor sunt Alexandra si George. Unii ar putea insa da lovitura daca William si Kate aleg un nume iesit din comun, ca Wayne, care are o cota de 500 la 1.

 

1william6. Ziaristilor care au stat trei saptamani in fata spitalului londonez unde a nascut Kate li s-a parut timpul foarte lung. Altfel au stat lucrurile in 1982, cand s-a nascut William. Mama lui, printesa Diana, l-a nascut cu zece zile inaintea datei de 1 iulie, care fusese comunicata presei, luandu-i pe toti prin surprindere.

 

1cascada Niagara5. Locuri celebre din lumea intreaga, cum ar fi cascada Niagara, turnul national din Toronto sau fantana din Trafalgar Square din Londra vor fi luminate in bleu la nasterea bebelusului.

 

 

 

1cambridge4. Bebelusul regal nu are neaparat nume de familie, dar, daca William si Kate se hotarasc sa ii dea unul, pot alege intre Mounbatten-Windsor, Wales sau Cambridge.

 

 

1familia regala3. Conform traditiei, la nasterile din familia regala asista ministrul de interne. Din fericire pentru Kate, aceasta masura a fost abandonata in 1936.

 

 

 

1Finlanda2. Finlanda le-a oferit lui William si Kate o ‘cutie pentru nou-nascuti’ pe care toate femeile insarcinate din aceasta tara nordica o primesc si care cuprinde haine pentru bebelus, adaptari de sutien pentru alaptare si chiar prezervative.

 

 

1dracula1. Genealogii spun ca bebelusul va fi inrudit de departe cu Dracula, printul din secolul al XV-lea care a servit de inspiratie pentru celebrul vampir al lui Bram Stoker. Tot prin arborele genealogic, el ar fi legat si de un sultan musulman, urmas al profetului Mahomed.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.