TOP Zece cele mai frumoase CASTELE din lume!

Multe castele din ziua de azi si-au castigat numele de care se bucura, datorita constructiilor impunatoare si a frumusetii lor. Ele continua sa domine si sa atraga in fiecare an sute de mii de vizitatori din intreaga lume. Va prezentam mai jos zece dintre cele mai frumoase castele din lume:

1no1010. Castelul Himeji – Japonia

Click pe aceeasi tema:  Zece intrebari pe care trebuie sa ti le pui inainte de culcare daca vrei sa devii un om mai bun!

Castelul Himeji reprezinta o importanta atractie turistica in Tara Soarelui Rasare, fiind cladirea medievala in cea mai buna stare de conservare din Japonia. Profilul sau alb imaculat se ridica in varful unui deal din regiunea japoneza Hyogo. Pe acest loc a fost ridicat, in scop defensiv, in 1333 primul edificiu a ceea ce urma ulterior sa devina castelul Himeji, dupa numeroase lucrari de renovare, transformare si extindere. Castelul Himeji cu cele 83 de camere pe care le contine impresioneaza prin gratia si eleganta stilului sau arhitectonic. Scopul de aparare in care a fost construit justifica zidurile fortificate si santul cu apa care inconjoara cladirea.

Click pe aceeasi tema:  IMAGINI SENZATIONALE: Cum ar fi aratat planetele daca ar fi fost la aceeasi distanta de Pamant ca Luna!
spre