Cap Limpede

Multimedia

TOP Zece cele mai bune filme pentru copii! VIDEO

Daca micutul tau are suficient timp liber si te-ai hotarat sa-l distrezi, ne-am gandit sa iti dam cateva idei de filme pentru copii.

1finding-nemo

10. Finding Nemo

O aventura subacvatica in care este urmarita calatoria amuzanta si plina de aventuri a doi pesti – Marlin (Albert Brooks) si fiul sau Nemo (Alexander Gould) – care vor fi separati la Marea Bariera de Corali. Nemo este luat pe neasteptate din ocean si ajunge in acvariul unui dentist din Portul Sydney . Impreuna cu un prieten de nadejde, dar care sufera de pierderea memoriei pe termen scurt pe nume Dory (Ellen DeGeneres), tatal lui Nemo porneste intr-o calatorie pentru a-si gasi fiul pierdut.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

2 Comentarii

2 Comments

    Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

    Lasa un raspuns

    Ultimele stiri

    In top
    $(".comment-click-47142").on("click", function(){ $(".com-click-id-47142").show(); $(".disqus-thread-47142").show(); $(".com-but-47142").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});