Acasă Life Monden TOP cel mai bine platiti prezentatori TV! Vezi cine este pe primul...

TOP cel mai bine platiti prezentatori TV! Vezi cine este pe primul LOC

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Topul celor mai bine platite VIP-uri care si-au asumat roluri de prezentatori de emisiuni de DIVERTISMENT, arata cat de bine stiu vedetele de la noi sa se vanda pentru a prezenta diverse emisiuni TV.

Stefan Banica Jr. este cel mai bine platit prezentator al unei emisiuni de divertisment de la noi. Celebrul actor si cantaret incaseaza la PRO TV peste 25.000 de euro ca prezentator al emisiunii „Dansez pentru tine„, care a debutat in martie 2006 si a ajuns deja la sezonul 13, scrie EVZ.

Podiumul este completat tot de vedete ale trustului Media Pro. Pavel Bartos prezinta „Romanii au talent„, alaturi de Smiley, si „Vocea Romaniei” si incaseaza peste 15.000 de euro, la fel ca prezentatorul „Happy Hour„, Catalin Maruta.

Printre prezentatorii de emisiuni de divertisment cu cele mai mari salarii se mai numara Dan Negru (Antena 1, circa 14.000 de euro), Adrian Artene (Acasa Tv, circa 13.000 de euro), „antenistii” Simona Gherghe, Dan Capatos si „cuplul” matinal Razvan si Dani, care primesc in jur de 10.000 de euro fiecare sau Madalin Ionescu (Kanal D, 8.000 de euro).