Acasă Multimedia Fotogalerie TOP 15 Profetii ale lui Nostradamus! Multe s-au implinit, sa ne ingrijoram...

TOP 15 Profetii ale lui Nostradamus! Multe s-au implinit, sa ne ingrijoram pentru urmatoarele? FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Michel de Nostredame (Nostradamus) a scris primul volum de catrene in 1555, insa cartile lui se mai tiparesc si astazi. El a fost “profetul” francez al secolului al 16-lea. A studiat astrologia si diverse stiinte “oculte” si a folosit toate informatiile pentru a prezice viitorul. Deci, sunt profetiile lui Nostradamus previziuni credibile de viitor, sau mai degraba vagi observatii, modificate pentru a se potrivi cu trecutul evenimentelor? Va prezentam mai jos cateva profetii ale lui Nostradamus, potrivit gizmocrazed.com:

1sfarsitul lumii15. Sfarsitul lumii

Nostradamus, cel mai renumit si mai enigmatic prezicator din istorie, indica anul 3797 drept data pentru sfarsitul lumii si vorbeste despre o serie evenimente si catastrofe care vor marca apropierea inevitabilului.

Ca si in Apocalipsa, el profeteste ca:

„Sabia mortii e in drum spre noi, sub forma de arsite, razboaie si foamete, care vor cuprinde pamantul si acestea vor reveni la intervale regulate”.

Ploi si furtuni de foc vor lovi Pamantul si nimeni nu va putea scapa. Aceasta este doar introducerea la ceea ce Nostradamus numeste „parjolirea lumii” si care incepe odata ce Marte isi va incheia ciclul.

Cum se va intampla asta este neclar, pentru ca Nostradamus are un model propriu de calcul a orbitelor planetare, de origine cabalistica. El spune ca: „Unele se vor aduna sub semnul Varsatorului, iar altele sub cel al Racului, care dureaza mai mult”.