Acasă Stirile zilei Social TOP 10 posibile scenarii in cazul ROBERT TURCESCU!

TOP 10 posibile scenarii in cazul ROBERT TURCESCU!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Realizatorul tv Oreste Teodorescu, care este si un fin observator al lumii ezoterice cat si al practicilor oculte din viata politica, a dezvaluit pe pagina sa de facebook care sunt principalele 10 variante demne de a fi luate in considerare in cazul Robert Turcescu.

Iata, din tot ce s-a spus pana acum, in bizarul caz Robert Turcescu, care sunt scenariile posibile care se desprind, potrivit lui Oreste:

1. R.T a fost confruntat cu „ceva” atat de teribil cu privire la propria persoana incat a preferat sa se auto-execute public decat sa fie compromis de o alta dezvaluire.

2. R.T face un joc operativ, vorba lui Ion Cristoiu aducand sub lupa opiniei publice teza ofiterilor acoperiti din politica si presa.

3. R.T a fost sacrificat pe altarul operatiunilor secrete, deschizand prin acest precedent calea catre confruntarea cu judecatorul a politicianului cu dubla comanda.

4. R.T a fost „prelucrat” mistic si drogat fara sa stie, dezvoltand o adevarata criza launtrica: „Doar Dumnezeu stie cine este Robert Turcescu”, fiind astfel compromis profesional si trecut pe linie moarta.

5. R.T, prin marturisirea si spovedania publica deschide calea prin interesul imens al opiniei publice catre un alt jurnalist, bine platit, acuzat voalat de presedinte ca este acoperit si are mare influenta asupra unor magistrati.

6.R.T a avut intr-adevar o trezire spirituala si a vrut sa iasa din iadul pestilential al jocului politic, gandindu-se serios la o posibila viata monahala.

7. Conducerea B1, care a devenit in ultimul timp, destul de apropiata de guvern, prin invitati si stiri, l-a somat pe R.T sa gaseasca o cale eleganta de despartire, orgolios realizatorul emisiunii Sub semnul intrebarii isi face extrem de zgomotos iesirea din scena, punand chiar sub semnul intrebarii credibilitatea postului in care a fost asa zis acoperit.

8. Robert Turcescu s-a dilit si atunci merita toata compasiunea noastra, nu oprobiul public.

9. R.T face o cumplita cacealma aducand in derizoriu tema ofiterilor acoperiti.

10. R.T ne pregateste tuturor o surpiza epica!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos