Acasă Multimedia Fotogalerie TOP 10 lucruri pe care BANII NU LE POT CUMPARA!

TOP 10 lucruri pe care BANII NU LE POT CUMPARA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Traim vremuri in care ne vindem timpul si uneori demnitatea pentru bani, dar in mod ciudat exista lucruri pe care banii nu le pot cumpara. Subiectul BANI este unul dintre cele mai discutate subiecte, este ca si cand toata mintea noastra se invarte in jurul acestora.

Cu toate acestea, cu siguranta, majoritatea dintre noi ne-am pus la un moment dat intrebarea „sunt lucruri pe care banii nu le pot cumpara in lumea aceasta?”. Raspunsul nu intarzie sa apara atunci cand vedem persoane, care au o situatie financiara extraordinara, extrem de suparate si de nefericite. Cu siguranta, banii sunt importanti dar nu sunt cel mai important lucru din lume. Chiar daca ai avea milioane de dolari, sunt lucruri pe care nu le poti cumpara si de cele mai multe ori banii sunt cei care te indeparteaza de lucrurile pe care ti le doresti cu adevarat. Iata o lista de zece lucruri importante pe care, oricat de multi bani ai avea, nu le poti cumpara, potrivit celor de listdose.com:

10. Dragoste

downloadDragostea nu o poti cumpara indiferent de cat de multi bani ai avea. Cu siguranta poti sa cumperi respectul si recunoasterea celor din jurul tau, dar dragostea nu poate sa provina decat dintr-o profunda intelegere, grija, impartasirea sentimentelor si o profunda conexiune. Pentru ca dragostea sa apara in viata ta, trebuie sa-ti intelegi pe deplin partenerul si sa-l accepti pe el sau pe ea in sfera vietii tale. Cu siguranta ai vazut cupluri care se casatoresc cu gandul ca bogatiile materiale ii vor ajuta sa depaseasca toate diferentele, dar asemenea casatorii nu dureaza foarte mult. Dragostea nu poate fi obtinuta prin puterea banilor ci printr-o inima curata.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos