Acasă Stirile zilei TOP 10 cele mai sigure linii aeriene! GALERIE VIDEO

TOP 10 cele mai sigure linii aeriene! GALERIE VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cele mai sigure linii aeriene. Care este principalul criteriu dupa care iti alegi un bilet de avion? Aceasta este o intrebare pe care am pus-o unui grup de 10 persoane. Toti mi-au raspuns ca pretul este primul lucru pe care il iau in considerare, urmat indeaproape de reputatia companiei, facilitati etc.

Noi consideram ca cel mai important detaliu care ar trebui sa te preocupe atunci cand cauti un bilet de avion este siguranta pe care ti-o inspira compania aeriana. Pana la urma nu exista pret prea mare atunci cand este vorba despre propria viata. Asa ca indiferent daca ai frica de zbor sau nu, este important sa fii informat cat de sigura este aeronava pe aripile careia pui soarta ta, a prietenilor tai sau a familiei tale, potrivit askmen.com.

10. Cathay Pacific

Cathay Pacific Airways sunt o companie aeriana chineza, care apartine grupului celor mai moderni transportatori aerieni asiatici. Se caracterizeaza prin flota de aeronave moderna si prin serviciile oferite de calitate superioara. Cathay Pacific este una din cele mai mari si mai bune companii aeriene din lume.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos