Acasă Life Monden TOP 10: Cele mai sexy FECIOARE din SHOWBIZ

TOP 10: Cele mai sexy FECIOARE din SHOWBIZ

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Daca le stimulati putin (nu mental, ci erotic) pe femeile Fecioare, o sa descoperiti o frumusete interioara in stare virginala, gata oricand sa se sacrifice pe altarul mentalitatilor si al prejudecatilor, prinse intr-o daruire totala care va va face sa va simtiti zeul absolut al tuturor iubirilor omenesti.

Iata mai jos ce vedete sunt nascute sub acest semn:

1. NICOLETA LUCIU
Nicoleta Luciu s-a nascut pe data de 12 septembrie 1980 in Bucuresti. Aceasta si-a inceput cariera in modelling inca de la varsta de 16 ani si a culminat in 1999 cu castigarea titlului de Miss Romania.

 

 

 

 

2. ANDREEA MANTEA
Andreea Mantea s-a nascut la Bucuresti, la data de 20 septembrie 1986, iar in anul 2006 devine cunooscuta, o data cu participarea la concursul Miss Playboy.

 

 

 

 

3. ANDRA

Andra s-a nascut la 23 August 1986, in Campia Turzii si a inceput sa cante de la varsta de 7 ani avand prima sa interpretare la concursul muzical „Tip Top Minitop”.

 

 

 

4. ANDREEA ANTONESCU

Andreea Antonescu s-a nascut pe data de 7 septembrie 1982 si a debutat cu adevarat pe scena muzicii romanesti in trupa Andre alaturi de Andreea Balan.

 

 

 

5. CAMERON DIAZ

Actrita Cameron Michelle Diaz s-a nascut pe 30 august 1972, in San Diego, California si si-a inceput cariera de model la varsta de 16 ani.

 

 

 

 

6. BEYONCE

Beyonce Giselle Knowles s-a nascut pe 4 septembrie 1981 si a devenit cunoscuta ca membra a trupei R&B Destiny’s Child, grupul feminin cu cele mai mari incasari din istoria muzicii, cu un total de 50 de milioane de discurii vandute in intreaga lume.

 

 

7. SALMA HAYEK

Salma s-a nascut pe 2 septembrie 1966 intr-o familie instarita, mama sa fiind cantareata de opera, iar tatal sau directorul unei companii petroliere. Aceasta este una dintre cele mai proeminente personalitati mexicane de la Hollywood, actrita, producatoare si regizoare.

 

8. SOPHIA LOREN

Sophia Loren, pe numele real Sofia Scicolone, s-a nascut la Roma pe 20 septembrie 1934, ca fiica nelegitima a napolitancei Romilda Vilani. La varsta de 15 ani mama sa o inscrie la un concurs de frumusete „Concursul pentru alegerea Principesei marii” la Neapole unde castiga locul doi si se inscrie la o modesta scoala de arta dramatica din Neapole.

9. LeAnn RIMES

Margaret LeAnn Rimes Cibrian s-a nascut pe data de 28 august 1982 in Kackson, Mississippi, fiind, in prezent, una dintre cele mai cunoscute cantarete de muzica country/pop din Statele Unite ale Americii.

 

 

 

 

10. CASSIE

Cassie Scerbo Lynn s-a nascut in Long Island, New York pe 30 martie 1990 si este o actrita americana, cantareata si dansatoare.