Acasă Multimedia TOP 10 CELE MAI BUNE COMEDII din CARIERA lui STEVE MARTIN! VIDEO

TOP 10 CELE MAI BUNE COMEDII din CARIERA lui STEVE MARTIN! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Steve Martin se numara printre cei mai buni actori de comedie ai cinematografiei mondiale. El s-a nascut la data de 14.08.1945 in Waco, Texas, Statele Unite ale Americii. Ocupa locul 6 in topul 100 al celor mai buni actori de comedie.

In adolescenta a lucrat la scoala The Magic Shop, in Disneyland, in care a invatat sa faca animale din baloane si sa jongleze, ceea ce-i va folosi mai tarziu in filme. Nu toata lumea stie ca inainte de a deveni actor Steve Martin a castigat un premiu Emmy pentru scenariul showului TV “The Smothers Brothers Comedy Hour”. In anul 1978 lui Steve Martin i s-a oferit primul sau rol pe marele ecran in filmul muzical Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band.

TOP 10 CELE MAI BUNE COMEDII din CARIERA lui STEVE MARTIN! VIDEO1010. The Big Year

Stu (Steve Martin), Brad (Jack Black) si Kenny (Owen Wilson), trei pasionati observatori de pasari, sunt gata de orice pentru a castiga concursul perfect pentru hobby-ul lor: ei trebuie sa descopere cele mai rare specii de zburatoare din America de Nord. Competitia acerba, ca si credinta ca trofeul le va rezolva problemele personale, ii va face pe cei trei sa fie gata de orice pentru a castiga!