Cap Limpede

Fotogalerie

TOP 10 Cele mai bune AEROPORTURI cand vine vorba de DORMIT!

Cand calatoresti numai cu avionul, stii ca e posibil sa apuci sa dormi prin vreun aeroport din cauza riscului de a fi anulat un anume zbor.

Exista chiar un ghid detaliat in acest sens, numit ”Ghidul pentru a dormi in aeroporturi”, si conform acestuia topul celor mai ”confortabile” aeroporturi este dominat de Asia, ocupand cinci din primele zece locuri.

Gasiti mai jos un clasament al celor mai bune aeroporturi in care sa dormi, realizat in urma unei ample cercetari de piata care a vizat confortul, accesibilitatea, curateniea si amabilitatea personalului.

10. Singapore Changi International Airport, Singapore (SIN)

TOP 10 Cele mai bune AEROPORTURI cand vine vorba de DORMIT!10

Pagini: 1 2 3

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-70960").on("click", function(){ $(".com-click-id-70960").show(); $(".disqus-thread-70960").show(); $(".com-but-70960").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});