Acasă Multimedia Videogalerie TOP 10 cele mai bizare preziceri care ar putea deveni realitate! FOTO...

TOP 10 cele mai bizare preziceri care ar putea deveni realitate! FOTO + VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

De-a lungul timpului, fel de fel de prezicatori au incercat sa descifreze tainele viitorului, uneori reusind cu succes sa prevada cele mai bizare lucruri. Iata cele mai bizare preziceri pentru viitorul apropiat facute de cercetatori, potrivit epicweird.com:

10. Pelerina invizibila

1pelerina invizibila

Ce ai face daca pentru o zi esti invizibil? Probabil ca foarte multe lucruri pe care nu ai curaj sa le faci atunci cand esti vizibil.

O mantie invizibila asemanatoare celei folosita de Harry Potter pentru a se face nevazut ar putea fi folosita, in mod curent, in peste 27 de ani. Printre ciudateniile anului 2039, care acum par de neatins, se afla si jet pack-ul, un motor capabil sa-l propulseze la verticala pe cel care il conduce, asemanator celui folosit de James Bond in Thunderball, relateaza The Telegraph, citand New Scientist. Va putea fi folosit pe distante scurte, pentru a fi evitate zonele aglomerate. A vedea prin pereti nu va mai fi o problema peste 27 de ani, gratie studiilor extinse legate de ultrasunete. La fel si a ne catara pe pereti, pe verticala, asemeni unor personaje din benzile desenate. Miscarea pe verticala va fi posibila multumita unor manusi si incaltaminte care ne vor da tuturor calitatile lui Spiderman.