A visa este una din cele mai misterioase experiente ale vietii. In timpul imperiului roman, unele vise se prezentau senatului pentru analiza si interpretare, deoarece se credea ca sunt mesaje de la Dumnezeu. Cei ce interpretau visele ii insoteau chiar si pe liderii militari in batalii si campanii militare. In plus, stim ca multi artisti si-au gasit ideile creative in visele lor. Va prezentam mai jos cateva caracteristici interesante ale viselor, potrivit listverse.com:

1vise dezorganizate10. Visele sunt dezorganizate

In pofida credintei generale, conform careia visele sunt dezorganizate si irationale, s-a demonstrat ca ele dispun de o puternica coeziune interna si de o extraordinara coerenta. Datorita bogatiei sale intrinseci, analiza viselor este un domeniu care nu va fi epuizat niciodata. Inconstientul, acel “taram al umbrelor”, sau poate “paradis pierdut” are multe de spus. Nu este de conceput o viata eminamente in plan constient. Insasi intelegerea constientului ne e data de mesajele venite din inconstient in fantasticele lor vehicule nocturne, care sunt visele. Cu cat omenirea castiga in experienta, cu atat acestea devin mai bogate si mai variate. De aceea, studiul viselor ramane o problema vesnic deschisa.

1 COMENTARIU

 1. Majoritatea viselor prevestec ceva care se va intampla in viitor rau sau bine .
  Eu am visat cu cate o luna sau doua inainte ca parintii mei vor muri,vise caracteristice care NU se uita si nu cred ca cineva isi doreste ca sa-i moara parintii ci simplu Dumnezeu m-a pregatit .
  Apoi am visat ca un val mare de ocean ne va strivi de un zid care era in spatele nostru ,eu ,sotul si baiatul fiind pe plaja ,iar in clipa cand am inchis ochii de groaza o putere ne-a ridicat si ne a pus peste zid asa ca valul urias nu ne-a putut ajunge .In acea perioada eram intr-o situatie f grea ,pe sot tocmai il daduse afara de la servici ,eu nu aveam servici si nu stiam ce se va intampla .Am hotarat sa ne mutam in alt oras al Greciei iar acolo am gasit imediat amandoi servici ,deci iata ca visul mi-a aratat exact ca totul va fii ok ,vom fi peste zid si nu striviti de zid .
  Apoi am visat cu trei ani inainte interiorul unei biserici de care nici nu auzisem ca exista .Cautand o biserica romana in orasul unde ma aflam ,am descoprit-o pe net si am zis sa ma duc Ajungand acolo si intrand inauntru ,am ramas blocata si m-a apucat plansul era exact ,cu lux de amanunte ca in vis !
  Am avut si vise urate ,cosmaruri care nu le pot uita care iarasi au fost ca o avertizare ca o luasem pe un drum gresit ,ma indepartasem de Dumnezeu si El m-a atentionat .Am scapat de cosmaruri prin reintoarcerea pe calea Domnului .Ar fi interesant de descris si aceste cosmaruri dar sunt destul de mult de spus .
  Asta sunt cateva din trairile mele in legatura cu visele .Nu ma ocup cu interpretarea viselor dar din multitudinea lor sunt cateva pe care le retin cu lux de amanunte desi au trecut zeci de ani si care s-au transpus in realitate cu exactitate .Se zice ca din multitudinea grijilor apar visele ,asa zice Biblia .Totul este in mana Lui Dumnezeu chiar daca credem sau nu in El !Sa aveti multa pace cu voi insiva si cu Dumnezeu !❤❤❤❤❤

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.