Acasă Life Stil Toamna aduce cele mai noi TENDINTE in materie de COAFURA

Toamna aduce cele mai noi TENDINTE in materie de COAFURA

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Asa cum ne-am obisnuit, fiecare sezon aduce noutati si in materie de coafura. Pentru toamna aceasta putem vorbi despre cinci directii principale.

Iata care sunt acestea si cine sunt designerii care au propus astfel de look-uri in prezentarile lor:

Volume XXL

Coafurile cu volum sunt, probabil, cele mai reprezentative pentru sezonul rece 2012-2013. Chiar daca totul a pornit de la moda anilor 60, cu influente retro asadar (vezi propunerile Blumarine), coafurile cu volum pot fi realizate si pe parul scurt ori mediu (asa cum am vazut in colectia Issei London).

Cocuri

O coafura practica pe care o poarta deja toate femeile cu parul mediu sau lung este si cocul. El a revenit in atentia stilistilor sezonul acesta si l-am putut vedea, printre altii, la Armani si Alberta Ferretti.

Bucle

Buclele revin si ele in aceasta toamna, asa cum am putut vedea la Cynthia Rowley sau Vivienne Westwood. Avantajele coafurilor buclate stau in faptul ca pot fi purtate atat ziua, la tinute casual, cat si pe timpul serii ori la ocazii speciale.

Impletituri

2012 este cu siguranta anul impletiturilor. Daca lungimea parului iti permite, nu ezita sa adopti o astfel de coafura. Pe podium le-am vazut, printre altii, la Emillio Pucci si Fendi.

 

Coafuri de inspiratie masculina

Odata cu moda de inspiratie masculina au aparut si coafurile in acest stil. Doua exemple relevante am vazut la Issa London si Vivienne Westwood.