Acasă Stirile zilei Bani Titan a inaugurat cel de-al 45-lea magazin Belforno Fresh din Capitală

Titan a inaugurat cel de-al 45-lea magazin Belforno Fresh din Capitală

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Titan, companie de morărit şi panificaţie, a inaugurat un nou magazin Belforno Fresh în Bucureşti, al 45-lea din Capitală, investiţia fiind în valoare de 300.000 de euro.

Până la finalul anului, compania Titan urmează să mai deschidă alte 5 asemenea spaţii în Capitală a căror valoare totală se cifrează la suma de peste un milion de euro. Noul magazin Belforno Fresh Gara de Nord are o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

Lanţul de magazine Belforno Fresh comercializează în prezent produse precum pâine proaspată Titan, produse de patiserie coapte în magazin, produse de cofetărie şi sandvişuri. Această gamă de produse proaspete este completată de o gamă complementară de răcoritoare, lactate şi cafea gata preparată. Gama de produse este în permanenţă împrospătată cu noutăţi pe fiecare categorie.

 Titan S.A. este membră a grupului austriac LLI Euromills, cel mai mare jucător pe piaţa de morărit la nivel mondial. Titan comercializează de la produse de bază – făină, mălai, griş, pesmet – până la produse finite, de tipul cerealelor, pâinii şi produselor de patiserie. În prezent, Titan are circa 850 de angajaţi, locaţi în cele două centre importante din Bucureşti şi Târgu Mureş.