Acasă Stirile zilei Ti se intampla des sa ramai fara baterie? Cum iti incarci mai...

Ti se intampla des sa ramai fara baterie? Cum iti incarci mai bine SMARTPHONE-ul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Oricui i se poate intampla sa ramana fara baterie la smartphone intr-un moment mai putin potrivit. Producatorii cauta in continuare solutii pentru aceasta problema greu de rezolvat.

Va prezentam cateva trucuri prin care puteti incarca mai bine bateria unui smartphone sau a unei tablete:

– atunci cand puneti la incarcat un smartphone sau o tableta treceti in modul avion sau inchideti dispozitivul. Conectarea acestuia la reteaua de date mobile sau WiFi consuma baterie chiar si cand telefonul se afla in priza.

– evitati incarcarea dispozitivelor prin intermediul mufelor USB ale unui computer. Daca USB 2.0 ofera o o intensitate a curentului de 0.5 amperi si USB 3.0 0.9 amperi, un stecar ofera 2.0 amperi.

– folositi un incarcator cu mai multe conexiuni pentru ca este creat pentru a genera o putere mult mai mare. La unele incarcatore puteti conecta pana la 5 device-uri.

– daca doriti sa incarcati totusi un iPhone cu ajutorul mufei USB a unui PC sistemul recomandat este un MacBook Pro care are capacitatea de a recunoaste un dispozitiv Apple si creste puterea de incarcare de la 0.5 amperi la 1.1 amperi.

Sursa: phonearena.com