Fiecare din alegerile noastre ne definesc personalitatea. Este cunoscut ca desenele pot spune multe despre tine, acest truc fiind folosit şi de cei mai renumiti dintre psihologi. Alege una dintre imaginile de mai sus si vezi ce dezvaluie despre personaitatea ta:

Ai ales prima imagine
Asta inseamna ca esti o persoana care daca locuieste intr-un oras o perioada lunga de timp simte nevoia sa porneasca la drum. iti place sa explorezi locuri noi, de obicei pe cont propriu, astfel ca cei din jur te pot considera nestatornic si singuratic.

Ai ales a doua imagine
Esti genul de persoana care-si deschide sufletul in fata celor din jur. Toti cei apropiati tie stiu exact ceea ce simti pentru ei, noteaza bzi.ro.

Ai ales a treia imagine
Asta spune clar: Esti loial si inteligent. Familia si prietenii stiu ca pot conta pe tine. Esti, de asemenea, genul de persoana care are nevoie de timp pentru ea insasi.

Ai ales a patra imagine
Daca ai ales ultimul desen inseamna ca iti place sa experimentezi o multime de lucruri noi. Fie ca este vorba despre un nou loc de munca, fie despre a invata ceva nou, nu-ti place sa fii tinut in loc. Esti extrem de entuziast, astfel ca persoanele linistite si deloc aventuriere nu se simt bine langa tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.