Testul care iti arata punctele forte ale caracterului tau. Odata ce vei afla care sunt acestea, vei putea alege directia pe care sa mergi mai departe.

In fata ta ai 8 desene cu oameni „creati” din figuri geometrice. Alege un desen cu care te asociezi mai mult si mai jos vei afla detalii despre tipul tau de personalitate si despre punctele tale forte.

1 tip – «conducatorul»
De obicei sunt persoane care sunt orientati spre dirijarea si conducerea unei activitati sau a unei organizatii. Posedand un comportament bazat pe valorile etice si sociale, au darul de a povesti, bazandu-se pe capacitatile pe care le au. Se adapteaza usor in sfera sociala, insa dorinta lui de dominare asupra celor din jur are limitele sale.

2 tip – «responsabilul»
Poseda multe dintre calitatile unui conducator, insa deseori se confrunta cu indoieli atunci cand trebuie sa ia o decizie.
Asemenea tipuri de persoane sunt mai orientati spre „capacitatea de a face ceva”, nivel ridicat de profesionalism, este foarte responsabil si are multe cerinte atat fata de sine cat si de cei din jurul sau, pretuieste dreptatea. De cele mai multe ori sufera de boli ale sistemului nervos.

3 tip – «indoielnicul»
Se caracterizeaza prin posedarea mai multor capacitati atat intelectuale cat si practice. De obicei asemenea persoane se plictisesc repede intr-un domeniu. Ei pot alege doua lucruri total diferite, sa aiba hobby-uri pe care sa le considere a doua profesie. Deteste murdaria si dezordinea, iar din aceasta cauza se cearta deseori cu cei din jur. Sunt caracterizati printr-un nivel de sensibilitate sporit si deseori nu cred in fortele proprii. intotdeauna au nevoie de o sustinere usoara.

4 tip – «savantul»
Aceste persoane cu usurinta fac abstractie de realitate, au o gandire „conceptuala” si se deosebesc prin teoriile carora le dau viata. De obicei sunt echilibrati emotional si actioneaza rational. Persoanele cu un asemenea caracter fac parte din domeniul filmului, circului, a teatrului, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.