In ilustratia de mai sus sunt reprezentate mai multe figuri grafice suprapuse. Priveste cu atentie imaginea si alege prima figura pe care o distingi din colaj.

Rezultatele alegerii tale divulga lucruri interesante despre personalitatea si modul tau de gandire.

Ce indica rezultatele:

Observarea pasarii sau a crabului

Daca prima data ai observat pasarea, inseamna ca ai o personalitate expansiva si deschisa. Daca ai observat mai intai crabul, inseamna ca esti o fire vesela si ca posezi un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

Observarea simultana a celor doua animale de mai sus

Daca ai observat in acelasi timp si pasarea si crabul, inseamna ca esti o persoana foarte sensibila. De regula, preferi sa iti manifesti in mod liber emotiile si sentimentele.

Observarea calului

Daca ai observat mai intai calul, inseamna ca esti un spirit liber si ca ai o personalitate muabila si independenta.

Observarea delfinului

Daca ai observat mai intai delfinul, inseamna ca esti o persoana foarte creativa. Frumusetea si delicatetea delfinului atrage atentia mai ales persoanelor cu inclinatii artistice.

Observarea ratustelor

Inseamna ca esti o persoana atenta la detalii, perfectionista si tacuta. Ratustele sunt ascunse mai bine in imagine, asa ca este nevoie de multa atentie ca sa le observi.

Observarea catelusului sau a ursului

Daca ti-a atras atentia ursul din imagine, vestile sunt foarte bune. inseamna ca te numeri printre persoanele puternice si care intruchipeaza lideri innascuti. Observarea prima oara a catelusilor indica faptul ca esti o persoana grijulie si blanda.

Sursa: Secretele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.