Doar priveste acesti ochi si alege unul dintre ei fara prea multa gandire. Aici important este sa nu te gandesti, dar sa alegi cel ce iti place mai mult.

Te atentionez: este o interpretare demonstrata stiintific. Mai mult decat atat, rezultatele acestuia sunt dovedite in practica.

1. Cea mai importanta calitate de a ta este sinceritatea. Esti o persoana care se bucura de toate cunostintele sale noi. Esti gata sa iti deschizi inima oricui, deseori riscand, si chiar daca se intampla sa te lovesti dur, asta nu este un motiv pentru a te inchide lumii exterioare. Niciodata nu le arati celor din jur temerile si indoielile tale. Crezi ca toate problemele pe care le ai, poti sa le rezolvi singur. in acelasi timp, esti gata in orice moment sa-i ajuti pe ceilalti.

2. Cea mai importanta calitate – dreptatea. Esti persoana care intotdeauna incearca sa creeze celor din jur o impresie buna si sa faca lucrurile corect. Crezi ca omul trebuie apreciat dupa faptele sale. incerci sa nu spui nimanui atunci cand iti este rau. Lumea nu trebuie sa te vada trist sau bolnav. in jurul tau sunt prea multe probleme si nedreptati pentru a-ti face griji si pentru problemele tale de nimic. Traiesti pentru a te darui altor oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.