Unul dintre aceste cristale vrea sa-ti spuna ceva. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-l alegi pe cel fata de care simti o atractie aparte. In cazul in care te atrag doua dintre aceste pietre semi-pretioase, poti sa faci doua alegeri,  dar nu mai mult.  Nu ar trebui sa alegi in functie de culoarea preferata.

Iata ce spune alegerea ta despre tine:

CRISTAL

1. Opalit

Cauti libertatea si iti doresti sa traiesti intr-un loc linistit, macar o perioada, pentru a-ti calma simturile si pentru a auzi mai bine vocea interioara. Te-ai simtit stresat si deconectat? Te simti nesigur fata de calea vietii tale si astepti cu nerabdare sa ai parte de timp in singuratatea propriei persoane? Precum aceasta piatra innorata, viziunea ta este ascunsa de zumzetul vietii de zi cu zi si este necesar sa-ti acorzi ceva timp pentru tine insuti cu scopul de a-ti cerceta lumea interioara.  Nu este neaparat ceva “gresit” cu viata ta, dar ai senzatia ca circumstantele sunt cele care te controleaza si ai senzatia ca poti avea un mai mare control asupra acestora si realitatii in care ti-ai dori sa traiesti. Chiar si pentru o dupa-amiaza, acorda-ti ceva timp pentru a pune lucrurile la punct. S-ar putea sa descoperi, atunci cand te gandesti la propriile tale obiective, ca de fapt, te indrepti cu succes catre acestea, dar ca trebuie sa faci cateva mici modificari. Atunci cand petreci momente de contemplare, nivelul vibrational al corpului tau se schimba. Noile vibratii vor permite gandurilor pline de inspiratie sa-si faca aparitia in mintea ta. In profunzimea fiintei tale simti o conxiunea profunda cu celalalt taram nevazut, iar cei de dincolo asteapta sa-ti vorbeasca cu tine si sa-ti ofere indrumari. Aceasta piatra este asociata cu comunicarea angelica.

 

2. Malachit Verde

In cazul in care esti atras de aceasta piatra, treci, sau urmeaza sa treci printr-o transformare majora a vietii tale. Aceasta transformare poate fi practica, schimbarea stilul de viata sau a locului de munca, sau una a Universului tau interior. Este vorba de evolutia spirituala prin care treci. Blocajele interioare se dizvolva din mintea si din corpul tau. Devi din ce in ce mai intelept si te afli in procesul de a te pretui din ce in ce mai mult pe tine insuti. Poti sa descoperi a fi, cel putin initial, destul de tulburator acest proces, devenind la inceput mai mult constient de ceea ce nu-ti doresti, decat de ceea ce-ti doresti. Cu toate acestea, lucrurile se vor echilibra treptat pentru tine. Prima oara trebuie sa accepti necesitatea unei schimbari in domeniul respectiv al vietii tale pentru ca mai apoi sa cauti anumite alternative. Malachitul este piatra prosperitatii si a abundentei. Se pare ca asta te asteapta si pe tine. De asemenea, poate semnifica sfarsitul unei relatii romantice distructive si descoperirea iubirii adevarate. Prin alegerea pe care ai facut-o in mod inconstient ii spui Universului “Sunt pregatit sa cunosc succesul. Sunt pregatit sa ma eliberez de negativitate. Sunt pregatit sa adopt pasiunea ca stil de viata.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.