Acasă Stirile zilei Terry le-a cerut scuze coechipierilor după ce a fost eliminat în meciul...

Terry le-a cerut scuze coechipierilor după ce a fost eliminat în meciul Fc Barcelona – Chelsea

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Căpitanul echipei Chelsea Londra, John Terry, le-a cerut scuze coechipierilor după ce a fost eliminat, marţi seară, în meciul retur cu FC Barcelona, scor 2-2, din manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor.

„Sunt dezamăgit pentru mine, dar sunt mândru de coechipierii mei. Au luptat şi au reuşit să obţină calificarea chiar dacă au fost în zece. Mi-am cerut scuze coechipierilor şi îmi cer scuze şi în faţa fanilor. Nu sunt un jucător care să fac un fault intenţionat. Am ridicat genunchiul fără să mă gândesc la consecinţe. Oamenii care mă cunosc ca persoană şi ca jucător ştiu că nu aş face aşa ceva intenţionat. Pe moment am fost surprins de decizia arbitrului, dar acum, după ce am revăzut faza, pot spune că eliminarea a fost meritată. Mă bucur că jucătorii rămaşi în teren au luptat. Meritam să ajungem în această finală”, a spus Terry. John Terry va fi suspendat pentru finala Ligii Campionilor.

Căpitanul lui Chelsea a primit direct cartonaşul roşu în minutul 37, după ce l-a lovit cu genunchiul în spate pe Alexis Sanchez.