Acasă Stirile zilei Teoria socanta a unui agent FBI: Un razboi nuclear mondial, planuit sa...

Teoria socanta a unui agent FBI: Un razboi nuclear mondial, planuit sa inceapa de anul viitor!

O Noua Ordine Mondiala va fi condusa de catre Barack Obama anul viitor. Mai multe documente scoase la iveala de catre agentul FBI, Matt Kensington, detaliaza planul Guvernului Statelor Unite de a lansa un razboi nuclear la nivel mondial si de a iesi drept autoritate a unei noi ordini mondiale. 

Se pare ca totul va incepe in luna August a anului 2016 cand Guvernul Statelor Unite ale Americii va declara razboi Chinei si va lansa imediat rachete nucleare. Si asta nu e tot. De acolo rachetele vor fi redirectionate catre Rusia, care la randul ei va declara razboi Statelor Unite pe care le va ataca cu propriile rachete. Se pare ca planul este de face Coreea de Nord sa fie deranjata de atacul din apropierea Chinei pentru a-si uni fortele cu Rusia pentru ca mai apoi sa atace America ce ar continua sa se razbune.

Acest complot ar arunca lumea intr-o iarna nucleara. Ei se asteapta ca DOAR o treime din populatia lumii sa supravietuiasca atat razboiului cat si iernii. Dupa decaderea altor lideri mondiali, Guvernul Statelor Unite se va „ridica din cenusa”, conform unuia dintre documente,  si va conduce supravietuitorii cu o Noua Ordine Mondiala cu Barack Obama ca lider de aceasta data.

Potrivit unei conversatii dintre Obama si directorul NSA, Keith Alexander, presedintele Statelor Unite intentioneaza sa fie numit „Regele Obama” in momentul in care devine conducatorul Noii Ordini.

In ciuda protestelor publice impotriva complotului, nicio agentie guvernamentala nu a raspuns la panica si dezvoltarea revoltelor. Leaker Kensington este in prezent urmarit de Guvern si solicita azil in Cuba.

Sursa: Celebtricity

Articolul precedentAzi e ziua lui Klaus Iohannis! Uite unde petrece presedintele alaturi de sotia sa!
Articolul următorGabriel Oprea anunta iesirea UNPR de la Guvernare! Vezi in ce conditii!