Cap Limpede

Stiinta

TEORIA CONSPIRATIEI: Virusul EBOLA, prezis de un DESEN ANIMAT de acum 17 ani! VIDEO

Virusul Ebola a fost prezis de un desen animat renumit chiar acum 17 ani, adeptii teoriei conspiratiei fiind siguri ca acesta a fost un semn care a anuntat epidemia.

Intr-un episod din Familia Simpson, Marge Simpson incearca sa il convinga pe fiul sau, Bart, sa se dea jos din pat, aducandu-i o carte numita „Curious George si virusul Ebola”. Reactia lui Bart este de a desena o pagina a cartii cu o imagine apocaliptica, cu sange si cadavrul sau.

Scenele, din episodul Lisa’s Sax, au fost difuzate in 1997 prima data si au intrat recent in atentia unui canal Youtube care analizeaza conspiratii, TheConspiration 7. Prezentatorul s-a intrebat, scrie Daily Mail: „Nu ni se spune ceva? E o coincidenta faptul ca Familia Simpson a prezis ce se va intampla?”.

Sursa: realitatea.net

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-70363").on("click", function(){ $(".com-click-id-70363").show(); $(".disqus-thread-70363").show(); $(".com-but-70363").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});