Acasă Stirile zilei TEORIA CONSPIRATIEI! VICTIMELE din AVIONUL DOBORAT in UCRAINA au MURIT INAINTE de...

TEORIA CONSPIRATIEI! VICTIMELE din AVIONUL DOBORAT in UCRAINA au MURIT INAINTE de DECOLARE: „AVEAU SANGELE SCOS DIN CORP”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Teoriile conspirationiste cu privire la avionul doborat in estul Ucrainei continua sa curga.

Igor Girkin, liderul separatistilor cunoscut sub numele de Igor Strelkov, a spus ca la bordul avionul s-ar fi aflat trupurile neinsufletite ale unor persoane care ar fi murit cu mai multe zile in urma, acestea avand sangele scos din corp si aflandu-se in stare de putrefactie.

Potrivit editiei electronice a tabloidului britanic The Mirror, liderul insurgentilor spune ca multe dintre victimele zborului MH17 murisera inainte ca avionul sa decoleze.

Site-ul Russkaya Vesna afirma ca Igor Strelkov a spus ca la bordul avionului prabusit se afla “un numar important de CADAVRE, avand sangele scos din corp si aflate in stare de putrefactie”.

Despre Girkin se stie ca este un mercenar de profesie si ofiter in rezerva al armatei ruse, iar asta pune mult la indoiala afirmatiile sale.

Intre timp, SUA si Ucraina au cerut separatistilor sa permita accesul investigatorilor in estul Ucrainei la resturile aeronavei.

La randul sau si Rusia face apel, atat catre Kiev, cat si catre insurgenti, pentru ca expertii internationali sa poata patrunde la fata locului.

Sursa: mondonews.ro