Acasă Stirile zilei TEORIA CONSPIRATIEI prinde contur mai ceva ca in cazul avioanelor cazute in...

TEORIA CONSPIRATIEI prinde contur mai ceva ca in cazul avioanelor cazute in septembrie 2001: Coincidente numerologice uluitoare in cazul avionului doborat in Ucraina! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Teoria conspiratiei prinde contur mai ceva ca in cazul avioanelor cazute in septembrie 2001, astfel conspirationistii au gasit coincidente numerologice uluitoare in cazul avionului Malaysia Airlines doborat in Ucraina. Ultimul zbor MH17 al avionului Boeing 777 Malaysia Airlines a fost efectuat in data de 17 iulie 2014, la exact 17 ani de la primul zbor, care a avut loc in data de 17 iulie 1997.

Chivers spune ca aceste coincidente i se par „bizare”, iar datele furnizate de el au dat apa la moara amatorilor de teorii ale conspiratiei.

„Numerologii si amatorii de teorii ale conspiratiei n-aveau cum sa nu remarce frecventa cu care apar in aceste date numerele 7 si 17”, scrieInternational Business Times.

Cifrele care i-au pus pe jar pe amatorii teoriilor conspirationsite:

• M17 – indicativul ultimei curse a aeronavei Boeing 777 a companiei Malaysia Airlines
• 17 iulie 1997 – primul zbor al aeronavei
• 17 iulie 2014 – ultimul zbor al aeronavei
• 17 ani au trecut de la primul la ultimul zbor

Astfel, adeptii teoriei conspiratiei au observat imediat o coincidenta stranie: cifra sapte se repeta obsesiv si se regaseste atat in tipul avionului „Boeing 777”, in indicativul de zbor „MH 17”, in ziua, luna si anul primului zbor, cat si in durata de zbor „17”, in ziua catastrofei, „17 iulie” si chiar in anul in care s-au produs cele doua tragedii aviatice care implica Malaysia Airlines (2014 poate fi „citit” 2+1+4 = 7).

„Potrivit numerologiei, cifra sapte este guvernata de Saturn, o planeta rigida si rece, fiind si cea mai indepartata de Soare. Este, de aceea, considerata de astrologi o planeta ciudata si periculoasa”.

Celalalt avion al Malaysia Airlines, tot un Boeing 777, cu 239 persoane la bord, disparut pe 8 martie 2014 si-a terminat cursa in Oceanul Indian, dar misterul pluteste inca asupra celor intamplate.

Sursa: tvr.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos