Acasă Stirile zilei Stiinta TEORIA CONSPIRATIEI: Cum descrie Parintele Elpide al Treilea Razboi Mondial! „Batalia dintre...

TEORIA CONSPIRATIEI: Cum descrie Parintele Elpide al Treilea Razboi Mondial! „Batalia dintre Iisus si Lucifer este aproape”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cea mai actuala teorie a conspiratiei a fost lanasata de Parintele grec Elpidie care a vorbit cu Dumnezeu si a vazut ce se va intampla in al Treilea Razboi Mondial.

Parintele Elpidie este de parere ca al Treilea Razboi Mondial nu va semana cu celelalte doua. Razboiul nu va fi intre popoare, ci impotriva lui Iisus Hristos. Ceea ce vrea sa spuna parintele este ca al Treilea Razboi Mondial va fi defapt Apocalipsa, a doua venire a Mantuitorului.

“Acest razboi care a inceput la nivel mondial nu este un razboi intre state, nu este un razboi ca altele, ci este un razboi pe care l-a pregatit Antihristul pentru a se gasi intr-o confruntare directa cu Fiul meu”, asa ne graieste Sfanta Nascatoare de Dumnezeu.

Tot acest sistem care se construieste la nivel mondial este ceva ce a fost creat de diavol cu multa maiestrie, veti vedea in curand, pentru a se razboi cu Iisus si ca sa ne castige inimile
Preotul mai spune ca Lucifer vrea sa creeze un Guvern Mondial si o singura religie.

Prin aceasta ordine mondiala, Lucifer doreste sa faca un Guvern mondial si o religie mondiala, unind toate religiile intr-una. Vrea sa faca cea mai rea cu putinta forma de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Il iubeste pe Mesia si, in numele iubirii, va uni toate bisericile, si pe cele pagane si pe cele pseudo-crestine si pe cei care nu cred in Dumnezeu.

Cand veti vedea aceste lucruri sa fie spuse din gura unor oameni chipurile duhovnicesti, patriarhi, preoti sa stiti ca venirea lui Lucifer este aproape si mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol si Hristos. Cand veti vedea acestea, sa stiti ca au inceput a doua oara prigoana, patimile Domnului nostru. Pentru ca sa inceapa aceasta prigoana diavolul a pregatit terenul inrobind constiintele, natiunile, conducatorii statelor lumii, sa inrobeasca insasi supravietuirea oamenilor, care va fi in mainile lui. Cand un om nu are ce manca, ar face orice ca sa aiba putina mancare.

Ceea ce nu au inteles conducatorii nostri este ca acest razboi nu este in primul rand impotriva oamenilor si a statelor, este in principal impotriva lui Hristos. Veti vedea in curand ca vor vrea sa faca cat mai multe moschei si vor incerca sa stearga semnul crucii chiar si de pe steagul nostru. Tot ce va aminti de numele lui Hristos si de dragostea Lui va fi distrus si sa stiti ca atunci va incepe marea prigoana.

Veti vedea cum musulmanii, ateii, budistii vor fi lasati sa faca ce vor dori. Ce fac musulmanii? Ce religie spune sa omori oameni? Oare Dumnezeu cel milostiv vrea asa ceva? Vor fi lasati sa ne distruga bisericile, sa violeze femei crestine, vor distruge satele crestine. Veti vedea in curand ca se vor intampla acestea.

Europa va fi distrusa! Citeste pe PAGINA 2 –>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos