Acasă Stirile zilei Stiinta TEMPLUL DORINTELOR din Romania! Oamenii vin aici pentru a se VINDECA! VIDEO

TEMPLUL DORINTELOR din Romania! Oamenii vin aici pentru a se VINDECA! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Templul dorintelor se afla la Sinca Veche in judetul Brasov, unde oamenii vin aici pentru magia care se petrece interiorul acestui locas si pentru a se vindeca de orice boli.

Templului Dorintelor i se mai spune Templul Ursitelor sau Grota de la Sinca Veche sau chiar Templul Extraterestilor. Oamenii au ales aceste denumiri dupa intamplarile inexplicabile petrecute de-a lungul anilor.

Constructia, extrem de bizara se afla la cativa kilometri de localitatea Persani. Tinutul pare rupt din basm, iar felul in care arata grota, iti da primii fiori.

Se spune ca templul are origini dacice, avand peste 7000 de ani vechime. Este format din cinci incaperi, are doua altare si un turn prin a carui deschidere se poate vedea cerul”.

Aici este locul unde patrund energiile pozitive si unde, spune legenda, oamenilor cu suflet curat li se indeplinesc dorintele si mai ales sunt tamaduiti si de cele mai grele boli.

„Se spune ca in aceasta zona este Universul credintei. Toti cei care au fost aici in Grota li s-au indeplinit dorintele”, spune unul dintre vizitatori.

Turistii vorbesc despre momente unice traite in inima Templului.

„Oameni care au auzit coruri de calugari, cantari bisericesti intr-o limba veche inteleasa partial”, spune MARIA BAGIU, medic de meserie, care a descoperit locul in anul 2004.

A renuntat la medicina ca sa se dedice intrutotul locului. La acea vreme suferea de o boala incurabila si este sigura ca energiile din Tmplu au vindecat-o.

De-a lungul anilor, unii turisti au sustinut ca pe fotografiile care se fac aici apar sfere albe, invizibile insa in momentul fotografierii.

Este unul dintre cele trei puncte energetice din Romania, unul fiind Sfinxul, Cetatea Sarmizegetusa a doua si al treilea aici. O taina a locului spune ca cine vine o data se intoarce. Si chiar asa se intampla.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos