Acasă World Templul care aduna toate religiile la un loc din cel mai vechi...

Templul care aduna toate religiile la un loc din cel mai vechi oras din lume! „Destinatia finala e aceeasi pentru toti”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Undeva in lume exista ceea ce se numeste „Templul tuturor religiilor”. Aici orice om credincios se poate simti ca „acasa”.

Impresionanta constructie se afla in Kazan (Rusia) si este opera unui artist ce a vrut sa aduca religiile lumii mai aproape una de alta.

A stat omul, s-a gandit si i-a venit ideea sa faca un templu, respectand elementele de arhitectura si de arta din fiecare religie in parte.

insusi orasul Kazan este un pod de legatura intre crestini si musulmani. Bogat in istorie, locul este unul dintre cele mai vechi orase din lume, dar si o importanta atractie turistica.

Mai exact, turistii prefera, dupa Moscova si Sankt Petersburg, sa vina aici.

Artistul Ildar Khanov a studiat diferitele stiluri arhitecturale si a conceput un templu unde crestinii gasesc crucea si turla, musulmanii au semiluna, iar evreii se pot bucura de steaua lui David.

Culorile, formele si orice alt detaliu este respectat intocmai, pentru ca orice credincios, indiferent de religia sa, sa se simta ca „acasa”!

Totul a inceput dupa ce artistul si-a visat tatal de mai multe ori. Acesta i-a cerut, in repetate randuri, sa construiasca acest templu. si visul a devenit realitate!

„in fond, religiile duc toate catre acelasi punct. Conflictele nu isi au rostul, destinatia finala e aceeasi pentru toti”, noteaza A1.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos