Televiziunea americana CNBC detinuta de compania NBC Universal News Group, s-a lansat in Romania in retelele UPC, potrivit cnbc.com.

Potrivit sursei citate, din luna aprilie, televiziunea CNBC a fost lansata in grila digitala a UPC, pe canalul 424, fiind disponibila abonatilor la pachetele Familia HD si Maxim HD.

Totodata, CNBC va fi lansata pe platforma de satelit (DTH) a companiei UPC, in cele patru tari in care aceasta opereaza (Ungaria, Republica Ceha, Slovacia si Romania). Astfel, CNBC va fi disponibila abonatilor platformei de satelit Focus Sat din Romania, in pachetul HD.

„Contractul pe care l-am semnat cu UPC si UPC DTH permite telespectatorilor din Europa Centrala si de Est sa vizioneze cele mai noi stiri si analize economice internationale si sa aiba acces la informatiile financiare difuzate de CNBC in timp real (…)”, a declarat Jacqueline Lam, vicepresedinte pentru distributie la nivel international la CNBC.

Televiziunea CNBC este detinuta NBC Universal News Group, o divizie a companiei NBC Universal, unul dintre cele mai mari grupuri de media si divertisment din lume. Compania NBC Universal este detinuta de Comcast Corporation.

In Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa (CEEMEA), televiziunea CNBC este disponibila in peste 130 de milioane de case si 1.400 de banci si institutii financiare. La nivel international, CNBC ajunge in peste 370 de milioane de case.

Sursa: mediafax.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.