Acasă Stirile zilei Retail TELEKOM vine cu cea mai importanta SCHIMBARE! NU a mai existat ASA...

TELEKOM vine cu cea mai importanta SCHIMBARE! NU a mai existat ASA CEVA in Romania!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Telekom Romania vine cu cea mai importanta schimbare in Romania, ceva ce nu a mai existat la noi in tara, Trio SIM-ul, un concept nemaivazut pe piata locala.

Telekom Romania anunta disponibilitatea Trio SIM-ului compatibil 4G, in exclusivitate pe piata locala. „Telekom Romania continua eforturile de simplificare a experientei utilizatorului, in contextul procesului de rebranding”, se spune intr-un comunicat al companiei.

Trio SIM-ul este o cartela SIM personalizata care poate fi folosita fie ca SIM standard, nanoSIM sau microSIM, in functie de telefon.

Acest design elimina necesitatea utilizatorului de a solicita in magazine ajustarea cardurilor – de acum inainte, tot ce au de facut utilizatorii este sa parcurga cu atentie instructiunile si sa decupeze cartela SIM la dimensiunea potrivita pentru slot-ul telefonului: standard, micro sau nano.

De la introducerea sloturilor pentru nanoSIM-uri in smartphone-uri, atat utilizatorii, cat si comerciantii s-au confruntat cu incompatibilitatea cartelelor SIM potrivite cu noile telefoane. Noul Trio SIM rezolva acest aspect prin caracterul sau modular.

Trio SIM-ul va imbunatati experienta utilizatorilor in ceea ce priveste montarea cartelei SIM intr-un nou telefon si va economisi bani si timp pentru clienti.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos