Te inconjoara la tot pasul dar nu stii ce beneficii are asupra ta! Vezi terapiile si semnificatiile culorii albastru! – Cap Limpede

Te inconjoara la tot pasul dar nu stii ce beneficii are asupra ta! Vezi terapiile si semnificatiile culorii albastru!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Te inconjoara peste tot dar habar nu aveai cate beneficii are asupra ta si a subconstientului tau. Albastrul este cea mai adanca si de efect culoare dar in aceleasi timp si cea mai imateriala dintre culori.

In general, natura nu infatiseaza albastrul decat alcatuit din transparenta, adica un vid acumulat, vid al aerului, al apei, vid al cristalului sau al diamantului. Vidul este precis, pur si rece.

Efectele culorii albastru

Culoarea albastru face sa creasca capacitatea de aparare imunitara si faciliteaza foarte mult regenerarea celulara.

Culoarea albastru este in general indicata in stari infectioase si in afectiuni virale, in stari febrile, insolatie, stari de voma, spasme nervoase, crize acute de reumatism, bufeuri de caldura (senzatii de incalzire brusca de jos in sus, insotite de transpiratii care apar in unele dispepsii digestive sau dupa mese incarcate, cat si in perioada de climateriu la ambele sexe).

Culoarea albastru ne permite sa ne deschidem cu entuziasm fata de tot ceea ce este elevat si minunat in jurul nostru. Totodata ea ne ajuta sa traim intr-o deplina armonie in anturajul nostru.

Loading...

Utilizarea excesiva a acestei culori poate insa produce oboseala, iar o ambianta predominant albastra permanent poate provoca depresie si constipatie. Hainele intime de corp ce au culoarea albastra, nu sunt de asemenea indicate.

Vezi pe pagina urmatoare ce proprietati detine >>>


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close