Astrele isi pun amprenta chiar si in capitolul inteligenta, spun specialistii in astrologie, fie ca este vorba despre inteligenta emotionala, logico matematica sau de alte tipuri de inteligenta.

Gemeni

gemeniCuriosi, mereu aflati in cautarea adevarului, nativii din Gemeni au o imaginatie debordanta si sunt foarte indemanatici. Au mereu cuvintele la ei, „prind“ limbile straine din zbor, pe langa faptul ca se dovedesc elevi si studenti inzestrati.

 

 

Varsator

varsatorPlini de resurse, eficienti din cale-afara cand trebuie sa gaseasca solutii oricarui tip de problema s-ar ivi, nativii din Varsator au o capacitate incredibila de analiza. Adesea sunt considerati geniile neintelese ale zodiacului.

 

 

Pesti

pestiDe regula, nativii din Pesti reprezinta acel gen de persoane care au mereu dreptate. Sunt oamenii care chiar reusesc sa ofere un sfat bun, care ar putea sa te scoata dintr-o situatie aparent imposibila. Albert Einstein si Steve Jobs (cofondator si CEO-ul al firmei Apple Computer) sunt doi reprezentanti de seama ai acestei zodii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.