Acasă Multimedia Fotogalerie Te-ai intrebat vreodata cine sunt SOTIILE celor mai cunoscuti DICTATORI ai lumii?...

Te-ai intrebat vreodata cine sunt SOTIILE celor mai cunoscuti DICTATORI ai lumii? Vezi adevarul despre CONSOARTELE DICTATORILOR!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sotiile dictatorilor trebuie sa indure fel de fel de situatii, de la acuzatii de coruptie pana la razboaie civile sau chiar alte sotii. Business Insider a alcatuit o lista a sotiilor celor mai cunoscuti dictatori din lume.

– Ana Paula dos Santos, sotia lui Jose Eduardo dos Santos, Presedintele Angolei

1Ana Paula dos Santos

Fost fotomodel, Ana Paula dos Santos si-a cunoscut sotul cand era insotitoare de zbor pe aeronava prezidentiala. A studiat apoi dreptul si este membru al International Steering Committee. Cei doi soti au fost descrisi ca fiind „bine imbracati, eleganti si duc un stil de viata asemanator celor care locuiesc in sudul Californiei”. Ana Paula a fost criticata atunci cand a declarat ca fiul ei va urma cursurile scolii portugheze din Luanda, din cauza starii proaste a sistemului educational national, care, in opinia multora, este cauzata de politica sotului ei. Jose Eduardo dos Santos este Presedintele Angolei de 34 de ani, timp in care si-a consolidat puterea politica. In timpul razboiului civil din mandatul sau, care a durat 27 de ani, au fost infaptuite numeroase atrocitati, printre care torturi si executii in masa. Zvonuri despre represiuni si torturi asupra minoritatilor religioase din Angola circula si in prezent.