Acasă Life Dezvoltare Personala Te-ai blocat in interior? Cheia e in mintea ta! Descopera singur iesirea...

Te-ai blocat in interior? Cheia e in mintea ta! Descopera singur iesirea spre o viata mai buna!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Din anumite motive, in societatea noastra, s-au creat o multime de credinte de limitare care nu ajuta pe nimeni. Aceste idei s-au extins si combinat pentru a crea un fel de inchisoare mentala in care, multi dintre noi, ne-am blocat in interior. 

De multe ori ne temem sa luam anumite masuri si sa ne urmarit obiectivele pentru ca aceste ganduri de limitare ne spun ca nu se poate. Deci, in loc sa luam decizii bazate pe pasiune, interes si entuziasm, avem tendinta de a lua mai multe decizii bazate pe frica.

Din pacate, luarea deciziilor pe baza convingerilor limitate ne stopeaza puterea si ne tine de la creearea vietii p care o vrem cu adevarat.  Pentru a face toate lucrurile pe care ni le dorim trebuie sa credem in puterea noastra de a face orice.

„JOACA-TE IN SIGURANTA”

Cu risc vine recompensa! Jocul in siguranta nu pare a fi cel mai periculos lucru pe care il putem face daca vrem sa avem o viata interesanta, palpitanta si de succes.

Cum ar fi daca cineva isi doreste sa zboare pe Luna insa decide sa faca o munca de birou, chiar daca nu ii place, doar pentru a fi in conditii de siguranta?

Asta e o greseala uriasa. Cei mai multi dintre noi luam decizii bazate pe siguranta.

„GRABA STRICA TREABA”

Nu ar trebui sa avem incredere si sa ne urmam intuitia chiar daca aceasta este pripita? Ati avut vreodata o clipa in care ati luat o decizie instantanee care v-a salvat viata, precum schimbarea directiei pe autostrada ? Este o prostie sau doar ascultarea intuitiei tale?

Daca simti o atractie puternica pentru a face ceva, de ce sa astepti?

„DRAGOSTEA DOARE”

Daca dragostea doare, este intr-adevar dragoste?  Ma intreb cat de multi oameni au ramas in relatii lipsite de iubire deoarece au crezut ca a existat dragoste deoarece „dragostea doare”.

De ce spunem ca dragostea trebuie sa doara? Nu ar trebui sa avem relatii bazate pe compasiune si bunatate?

„OAMENII BOGATI SUNT LACOMI SI RAI”

Aceasta este o credinta de limitare buna daca nu ne-am propus sa devenim bogati. Daca este gresit sa fii bogat, atunci nu vom crede niciodata ca ar trebui sa avem atatia bani.

„TREBUIE SA SARUTI O MULTIME DE BROASTE INAINTE DE A-TI INTALNI PRINTUL”

Chiar ne dorim sa facem asta ? In plus, cei care sunt impreuna din liceu si se iubesc chiar si dupa multi ani?

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos