Acasă Stirile zilei Tarom adaugă în orarul de vară destinaţii noi: Nisa şi Dubrovnik, dar...

Tarom adaugă în orarul de vară destinaţii noi: Nisa şi Dubrovnik, dar renunţă la cursa Cluj-Frankfurt

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Tarom va reintroduce în orarul de vară destinaţiile Nisa şi Dubrovnik, creşte frecvenţa unor curse interne şi va renunţa la zborul Cluj Napoca – Frankfurt şi retur, a anunţat, vineri, operatorul aerian.

Orarul de vară este valabil în perioada 25 martie – 27 octombrie.

Astfel, Tarom va intoduce două curse săptămânale în zilele de joi şi duminică din Bucureşti către Nisa şi Dubrovnik şi retur şi va opera două frecvenţe zilnice Bucureşti-Londra şi retur pentru a veni în ajutorul clienţilor care călătoresc în interes de serviciu, dar şi celorlalţi pasageri care doresc plecarea din Londra în cursul dimineţii, iar din Bucureşti în cursul serii.

Totodată, operatorul va opera trei curse pe săptămână pe relaţia Bucureşti-Budapesta şi retur (zbor introdus în luna februarie).

În ceea ce priveşte traficul intern, compania va creşte frecvenţa curselor Bucureşti-Cluj-Napoca şi retur şi Bucureşti-Timişoara şi retur cu un zbor pe zi, astfel că vor exista şase zboruri zilnice.

Pe aeroportul din Cluj, Tarom va renunţa la linia Cluj Napoca – Frankfurt şi retur din cauza gradului mic de încărcare a avioanelor pe aceste curse, dar va menţine zborul Cluj-Napoca – Viena şi retur.

Numărul pasagerilor transportaţi de Tarom a stagnat anul trecut la 2,19 milioane pasageri, iar operatorul a pierdut astfel poziţia de lider al pieţii în faţa competitorului low-cost Wizz Air, care a transportat cu 23% mai mulţi călători, respectiv 2,7 milioane pasageri.