Surpriza uriasa de la Protectia Consumatorilor! Banii inapoi pentru zeci de mii de romani cu credite | Cap Limpede

Surpriza uriasa de la Protectia Consumatorilor! Banii inapoi pentru zeci de mii de romani cu credite

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor a decis, in premiera, sa oblige o importanta banca de la noi sa modifice peste 27.000 de contracte de credit care contin comisioane ilegale. Clientii pagubiti pot recupera mii de euro.

Peste 27.000 de clienti de la Banca Romaneasca vor avea contracte de credit mai avantajoase in urma unui ordin al presedintelui ANPC, Marius Dunca, conform libertatea.

Este vorba despre 12.000 de clienti care au credite pentru locuinta si inca 15.000 care au credite de nevoi personale. in cazul persoanelor cu imprumut pentru locuinta, comisionul ce urmeaza a fi eliminat este de 1%, ceea ce inseamna ca, la un imprumut de 50.000 de euro, clientul castiga 500 de euro. in cazul celorlalti clienti este vorba despre un comision de 0,3% pe luna.

Loading...

Banca are la dispozitie 30 de zile pentru a modifica mai multe contracte care contineau comisioane. Cateva zeci de clienti si-au recuperat deja banii.

Surpriza uriasa de la Protectia Consumatorilor! Banii inapoi pentru zeci de mii de romani cu credite was last modified: august 11th, 2015 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close