Acasă Stirile zilei Superkombat, Gala anului 2012 de K1, va avea loc in 22 decembrie...

Superkombat, Gala anului 2012 de K1, va avea loc in 22 decembrie la Bucuresti

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cea mai mare gala de K-1 din anul 2012 la categoria grea, finala Superkombat, va fi organizata in Sala Polivalenta din Bucuresti pe 22 decembrie, la eveniment urmand sa participe o parte dintre sportivii calificati pentru marea finala K-1, dar si patru luptatori romani, anunta un comunicat remis Agerpres.

Ca urmare a faptului ca finala K-1 programata la New York a fost amanata pentru inceputul anului viitor, presedintele Superkombat, Eduard Irimia, a anuntat ca a semnat un parteneriat de asociere cu japonezii de la K-1, iar anul calendaristic se va inchide cu gala de la Bucuresti. Denumirea oficiala a evenimentului de pe 22 decembrie va fi “Superkombat World Grand Prix Final in association with K-1″.

“Deoarece Superkombat e partener exclusiv cu organizatia K-1 la nivel mondial, am profitat de faptul ca finala de la New York s-a amanat pentru inceputul anului viitor, astfel ca, in urma asocierii, am reusit sa facem posibil un mega eveniment la Bucuresti. Va fi un cadou de Craciun pentru fanii K-1 din intreaga lume”, a spus Irimia. El a dezvaluit ca la gala vor participa luptatori de pe toate continentele.

Trei dintre sportivii calificati in marea finala K-1, Zabit Samedov (Azerbaidjan), Hesdy Gerges (Egipt) si Ismael Londt (Surinam) sunt deja confirmati pe fight-cardul care va fi anuntat oficial saptamana viitoare. Un prim super-fight a fost confirmat deja, urmand ca Raul Catinas sa incerce sa-si ia revansa in fata americanului Mighty Mo dupa ce a fost invins in semifinala K-1 de la Seul din 2010, cei doi provocandu-se deja la Local Kombat Onesti, unde au participat in calitate de invitati.

Surinamezul Londt, campionul Superkombat la categoria grea, va lupta in piramida de 4, unde mai sunt calificati Sebastian Ciobanu (Romania), Pavel Juravlev (Ucraina) si Benjamin Adegbuyi (Nigeria/Romania). Castigatorul va pleca acasa, pe langa premiul in bani, si cu un automobil oferit de Mitsubishi Motors Romania. De asemenea, printre numele confirmate se mai numara Freddy Kemayo (Franta), Daniel Sam (Ucraina) si Serghei Lascenko (Ucraina).

Biletele pentru gala de pe 22 decembrie de la Bucuresti vor fi disponibile incepand de luni, prin reteaua eventim.ro. “Preturile sunt mai mici decat la galele de profil din Europa, urmand sa inceapa de la 50 de lei. Imi doresc ca toata lumea sa aiba acces la acest eveniment si de aceea am ales o reteta cu preturi rezonabile”, a mai afirmat oficialul Superkombat.

Gala va fi transmisa in direct la nivel global in 75 de tari de pe 4 continente prin intermediul Eurosport, dar si in tari precum Japonia, China si SUA prin reteaua K-1 in premiera pe pay-per-view. In Romania, evenimentul va putea fi urmarit pe Pro TV, Sport.ro si Eurosport.

MAI MULTE STIRI DIN SPORT PE 24S.RO