Cap Limpede

Sanatate

Sunt fructele preferate in perioada rece, dar nimeni nu stie ce efecte ascund! Fac minuni pentru inima

Bolile cardiace se afla in topul cauzelor de mortalitate la romani. Cei care nu au in familie un membru care are hipertensiune, insuficienta cardiaca sau care a suferit un infarct, cu siguranta au un prieten sau coleg afectat de o boala cardiaca.

Este important sa previi si sa depistezi la timp o problema la inima, iar daca nu vrei sa te indopi cu pastile, poti apela la remedii naturiste. Cojile de portocale pot fi un aliat in lupta cu bolile inimii. Din cojile de portocala se pot prepara infuzii tonice eficiente pentru afectiunile cardiace, dar si pentru afectiunile sistemului nervos, conform bzi.

Iata cum se procedeaza:

Infuzati in apa fierbite doua linguri cu coji de portocala bine spalate in prealabil, timp de 15 minute. Cand ceaiul este caldut, se bea indulcit cu miere. Cardiacii anemici pot adauga in acest ceai si cate o lingurita cu hibiscus. Se recomanda cate 2-3 cani pe zi.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-83852").on("click", function(){ $(".com-click-id-83852").show(); $(".disqus-thread-83852").show(); $(".com-but-83852").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});