Acasă Politic Sulfina Barbu: Echipa lui Udrea sa recunoasca infrangerea si sa contribuie la...

Sulfina Barbu: Echipa lui Udrea sa recunoasca infrangerea si sa contribuie la consolidarea PDL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a declarat ca sustinatorii Elenei Udrea si echipa acesteia ar trebui sa recunoasca infrangerea de la Conventie si sa contribuie la consolidarea PDL in viitor.

“Sustinatorii si echipa Elenei Udrea ar trebui sa recunoasca infrangerea si sa contribuie la consolidarea partidului in viitor. Eu am convingerea ca atat alesii locali cat si reprezentantii in Parlamentul Romaniei care fac parte din echipa de sustinere a Elenei Udrea pun inainte de toate interesul PDL”, a precizat Sulfina Barbu.

In opinia acesteia, reprezentantii motiuni Elenei Udrea au adus “deservicii” partidului, care se traduc prin lipsa de incredere in proprii rerezentanti in Comisia de numarare a voturilor.

“Aceste deservicii aduse de reprezentantii motiunii doamnei Udrea, care se traduc prin lipsa de incredere in propriii reprezentanti in comisia de numarare a voturilor, trebuie compensate printr-o reconsiderare a pozitiei”, a adaugat Barbu.

Ea a aratat ca rezultatul votui este de neconstestat si ca partidul a decis, prin vot, ca presedintele PDL este Vasile Blaga, la o diferenta de 330 de voturi fata de Elena Udrea.

“In aceasta campanie interna din partid cel mai corect candidat a fost Vasile Blaga care din loialitate fata de partid nu a dat replici unor atacuri nedrepte. Din acest moment consider ca
Circul Politic

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos