Acasă Stirile zilei Stiinta Studiu: De ce femeile cu coapse mari sunt mai active in relatiile...

Studiu: De ce femeile cu coapse mari sunt mai active in relatiile intime

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Statistic, femeile cu coapse mari au mai multi parteneri intimi decat rivalele cu solduri inguste. In plus, detinatoarele de forme un pic mai generoase sunt mai predispuse spre relatii de scurta durata, arata un studiu realizat de o echipa de oameni de stiinta condusa de profesorul Colin Hendry de la Universitatea Leeds, relateaza Daily Mail.

Ei au efectuat un experiment la care au participat 148 de femei cu varste cuprinse intre 18 si 26 de ani. Cercetatorii au masurat coapsele participantelor si au decis ca femeile cu solduri de peste 36 de centimetri pot fi considerate cu coapsele mari, si cele care masoara sub 31 cm, inguste.

Ulterior, femeile au raspuns unei serii de intrebari despre activitatea intima, numarul de parteneri, tipul si lungimea relatiei.

Toate femeile aveau experienta intima. Cu toate acestea, studiul a constatat ca cele cu solduri mai larg au avut un numar mai mare de parteneri.

In plus , s-a constatat ca aceste femei au avut mai des relatii de scurta durata. Cercetatorii cred ca raportul identificat intre latimea soldurilor si activitatea intima a femeilor este asociate cu procesul de nastere. Femeile cu solduri late sunt mult mai dispuse sa se angajeze in relatii intime deoarece nasterea la ele este mai putin traumatizanta, arata revista Archives of S-ual Behavior.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos