Cap Limpede

World

Stirea care face inconjurul lumii! A murit Kim Jong-Un? Ce anunta publicatiile din China si Japonia

Kim Jong-Un a murit sau este pe patul de moarte, fara sperante de recuperare, transmite presa din China si Japonia, potrivit New York Post.

Jurnalistii din regiune au afirmat ca dictatorul nord-coreean Kim Jong-Un a murit sau este intr-o „stare vegetativa” in urma unei interventii chirurgicale pe inima, scrie Aktual24.

Directorul adjunct al postului de televiziune HKSTV din Hong Kong a declarat ca „o sursa foarte solida” confirma decesul lui Kim Jon-Un.

Vineri, revista japoneza Shukan Gendai a raportat ca liderul nord-coreean se afla intr-o „stare vegetativa” dupa ultima interventie la care a fost supus.

China a trimis in Coreea de Nord o echipa de experti medicali pentru a oferi consiliere cu privire la Kim Jong Un, declara trei surse pentru Reuters.

Sursa citata scrie ca nu a putut sa stabileasca imediat ce inseamna acest lucru cu privire la starea sanatatii dictatorului nord-coreean, in contextul in care mai multe publicatii sud-coreene si americane au dezvaluit marti ca acesta s-ar afla intr-o stare grava in urma unei operatii cardiovasculare.

Presa nord-coreeana a pastrat tacerea despre acest subiect.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-105192").on("click", function(){ $(".com-click-id-105192").show(); $(".disqus-thread-105192").show(); $(".com-but-105192").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});