Liderul PLDR Vladimir Jirinovschi stia de o luna ca o sa fie doborat avionul de pasageri din Ucraina, explicand totul intr-un scenariu anticipat.

„Vor incepe luptele in Crimee, ei vor prabusi vreun oarecare avion de pasageri si toti vor inceta sa mai zboare cu avionul…” a declarat acum o luna liderul PLDR Vladimir Jirinovschi.

Inregistrarea video care dateaza din 20 iunie a fost publicata pe site-ul Partidul liberal-democrat din Rusia si preluata de tvzvezda.ru.

In aelasi interviu Jirinovschi presupune un eventual scenariu al evolutiei situatiei din Ucraina, pentru fiecare luna:

„Eu si in interviurile anterioare am spus ca una dintre metodele de a tensiona situatia este distrugerea unui avion deasupra teritoriului ucrainean. Iata ca in toamna avem un Maidan usor, iarna un Maidan mai serios, deja cu coktailuri Molotov, in februarie – cotitura si presedintele fuge. In martie – Crimeea, aprilie-mai – incep sa se lupte in Donetk si Lugansk” si borbardeaza deja in iunie. Acum si asta e putin, trebuie doborat un avion. Adica toate acestea reprezinta un scenariu si deloc nu este o aventura . Totul este facut de Kiev si de trupele lui speciale. Se lucreaza dupa un scenariu stabilit de SUA: sa se agraveze si sa se agraveze situatia”.

Vezi VIDEO AICI!

Deschide.md aminteste ca avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prabusit joi intr-o zona din Ucraina aflata sub controlul insurgentilor prorusi, accidentul soldandu-se cu 298 de morti. Autoritatile de Kiev sustin ca aeronava ar fi fost doborata de un sistem BUK al Federatiei Ruse. De cealalta parte Mosca declara ca un astfel de sistem nu poate fi trecut neobservat peste frontiera.

Sursa: deschide.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.